Значението на бижу с полумесец

Бижу с полумесец

Висулка полумесец като амулет

Все повече и повече виждаме висулката с половин луна, особено сред известни личности, които я използват като бижу за небрежно ежедневно носене. Несъмнено висулката половин луна е много модерна напоследък и все повече хора я включват в ежедневната си визия. Въпреки това, висулка полумесец има символика, въпреки че много малко хора знаят това. Прочетете нататък за да разберете всичко!

Какво означава полумесецът?

Полумесецът е символ, който е тясно свързан с природата и който винаги ще ни помага да преодоляваме трудни за нас етапи и моменти. Правилното значение на полумесец е пази от самоизмама, илюзия, страхове и безпокойство и всички тези отрицателни енергии започват да изчезват.

Луна, обърната в любов

Казват, че златният полумесец може да помогне за изчистване на чувствата на напрежение, недоверие и объркване в една връзка. Страхотна възможност с красиво бижу да се справяте с тези ситуации.

Луната обърната в здраве

Има вярвания, че полумесецът е способен да смекчи стресовите и обезкуражаващи ситуации. Мнозина също твърдят, че полумесецът е отличен амулет за успокояване на изтощен ум.

Обърната луна на работа

Понякога златният полумесец ни помага да вземаме правилните решения в професионалния си живот. Изправени пред важни решения, които могат да ни поразят, този амулет може да ни помогне да изберем най-добрия път за себе си.

С добро отношение и предразположение, златната висулка полумесец е страхотен амулет, който ще ни даде увереност и сигурност, когато имаме най-голяма нужда.

В нашия онлайн магазин Фешън Кактус можете да намерите полумесец като елемент в различни бижута на най-добра цена.

А вие имате ли бижу с полумесец?

За още интересни и любопитни факти прегледайте и другите статии в блога на Фешън Кактус.

Посетете и нашия YouTube канал.

Вашият коментар

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.