Кой спортен сутиен е подходящ за вас?

Спортен сутиен

Кой спортен сутиен е подходящ за вас?

Правейки дневната си тренировка, следва, че гърдите ви ще бъдат подложени на интензивно движение, което от своя страна може ви накара да се почувствате, че са ви увиснали и освен всичко, това да бъде и болезнено. И така, какво можете да направите, за да поддържате форма, да изглеждате перфектно и в същото време да ви е удобно, правейки любимите си активитети? Спортният сутиен е задължително допълнение към облеклото за всяко момиче, което планира да се поти в залата или на игрището. Има обаче няколко различни стила, така че, за да ви помогнем да намерите идеалния си спортен сутиен, ние събрахме и ви представяме това мини ръководство.

Супер поддръжка за високо натоварване

Обичате ли да усещате ускорения си пулс при упражнения с висока интензивност? Ако е така, ще ви трябва сутиен, който ще ви бъде максимално удобен и стегнат. За щастие има специално изработени сутиени с капацитет да ограничат движението с до 80%.

Независимо дали бягате по пътеката, тренирате на ринга за кикбокс или хвърляте съоръженията си за конна езда, спортния  сутиен Andromeda на Dorina и други модели от сайта на Velina Vanity, предлагат пълно удобство за физически активните жени. Благодарение на използването на хидрофилни тъкани, хавлиена подплата и дишаща мрежа отзад, ще останете сухи и ще ви бъде удобно през цялата тренировка.

Средно натоварване

Не е нужно да се занимавате с екстремни упражнения, за да усетите ползите. Груповите фитнес класове като Зумба или Пилатес са чудесен начин за тонизиране. Все пак ще се нуждаете от опора в гърдите, така че инвестирането в спортно бюстие, като сутиена Sarah на Dorina, е разумен ход. Кройката е твърда и стегната, но и удобна, което я прави идеална за упражнения със средно натоварване.

Добре ли е да правил леки упражнения без спортен сутиен

Предпочитате ли да приемате нещата по-лесно? Йога и пилатес са много по-малко интензивни занимания, но все пак предлагат някои сериозни резултати! Разбира се, с цялото това огъване и разтягане все пак ще трябва държите гърдите си стегнати по време на всяка поза. Ако не разполагате със спортен сутиен, можете да използвате и сутиен без банел.

Обичаме спортните сутиени, които предлагат пълно удобство и усещане за лекота. Плюс това са достатъчно красиви да се носят самостоятелно или под спортен топ. Лекият материал от микрофибър активно отвежда влагата от тялото, което ги прави идеални за поддържане на хладно и сухо.

Няма повече извинения, дами! Излезте навън, изгорете малко калории и поддържайте гърдите си стегнати при всяка стъпка, с този страхотен спортен сутиен.

За още интересни и любопитни факти прегледайте и другите статии в блога на Фешън Кактус.

Вашият коментар

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.