КАК ДА ИЗБЕРЕМ ВЕЧЕРНА рокля според дължината: СЪВЕТИ НА МОДАТА И СТИЛИСТА

МАКСИ ИЛИ МИНИ рокля

МАКСИ ИЛИ МИНИ: ИЗБОР НА ДЪЛЖИНА

Освен стила и цвета, подборът на дължината на облеклото изисква специално внимание. В този случай е важно да се вземе предвид не само видът на фигурата, но и рангът на събитието. Не на последно място ролята играе ръстът и възрастта на бъдещия собственик на роклята за излизане.

Мини – избор на вечерни рокли за млади дами със стройна фигура и красиви крака

Отивайки на социално събитие със задължителен дрескод, трябва да се даде предпочитание на тоалетната на пода. Сватбата или фирменото парти на приятел е най-добре да се посети в дрехи със средна дължина или до коляното. Уверените дами обикновено избират къси рокли за посещение на кафене или ресторант, романтична среща.

Midi – дължина на вечерна рокля за много поводи

Вечерна рокля за момиче със стройна фигура има повече възможности за избор на дължината, жени от „Балзакова възраст“. Съставът и растежът предполагат необходимостта от визуално промяна стилистично. Дама с идеални пропорции може да демонстрира всичките си добродетели.

Вечерна рокля до земята е най-елегантният и луксозен вариант за празнични поводи.

Късите вечерни рокли за жени са в мини градации, малко над коляното и тези в средата между мини и малко над коляното. Закачливият външен вид ще създаде дължина на фигурата, докато показва стройни крака. Класическите бални тоалетни изглеждат романтично и елегантно, със съкратена дължина.

Отворените минита са идеални за посещение в клуб или за приятелско парти. Струва си да се помни, че роклите за жени от тази вид дължина трябва да бъдат избрани внимателно, ако типът на фигурата е „круша“ или „обърнат триъгълник“. Те са по -подходящи за дама с фигура „правоъгълник“.

Провокативен мини – изборът на вечерна рокля за дръзки момичета.

Къси рокли с шлейф изглеждат оригинални и необичайни. Те трябва да бъдат избрани от високи жени със строен външен вид. Това е важно условие, тъй като такава дължина и стил демонстрират не само предимствата, но и недостатъците на фигурата.

Въпреки факта, че традиционната вечерна рокля приема средна дължина, не е лесно да изберете правилната. Трудността се крие в риска от визуално скъсяване на краката. Това от своя страна ще направи цифрата непропорционална.

Първото правило за избор изисква дължината да не е под средата на пръсеца. В противен случай цялото изображение ще бъде тежко, а тънките крака ще бъдат къси и пълнички. Също така, изборът на обувки за такова облекло ще бъде ограничен изключително до обувки на висок ток.

Класика на жанра – миди вечерна рокля с деколте

Друго изискване е свързано с възрастта. Такива рокли предполагат, че колкото по-възрастна е дамата, толкова по-дълга трябва да бъде. Височината и телосложението не са особено важни. midi костюмът е подходящ за всеки.

Дизайнерите предлагат макси тоалети в различни стилове. Могат да бъдат със стеснен и широк подгъв.

Вечерна рокля до пода е незаменим атрибут на събития с дрескод за бяла вратовръзка и черна вратовръзка

Изборът на тъкани за рокли в модните списания е много широк. Това може да бъде дантела, шифон, органза, сатен, коприна. Цветовете също дават воля на въображението. Дизайнерите работят както с обикновени тъкани, така и с многоцветни и щампи.

С какво да носите тоалета?

Тоалет за церемониални събития поставя изисквания към нещата в ансамбъла. При студено време вечерна визия с рокля с дължина до пода може да бъде допълнена с кожена наметка. Болеро или яке са подходящи за индивидуални стилове.

Чудесно допълнение към класическата вечерна рокля е кожена наметка.

Изискванията важат и за обувки и дори бельо. Табу – крака без чорапи и забележими презрамки. Обувките са сезонни, но с разумни токчета.

Кожено болеро на цвят с основния тон на роклята е връхната точка на вечерна рокля с големи цветя.

Дамска чанта и бижута трябва да завършат вечерния тоалет на момичето. Успехът на цялата тоалетна зависи от правилността на техния избор. Те трябва да изглеждат стилни и скъпи.

АКСЕСОАРИ: ТОВА Е ВАЖЕН ХОД

Когато създавате тържествен лък, не можете без декорации. Масивни колиета, мъниста, дълги обеци са чудесна компания за стилове на бебето кукли, вечерни рокли, рокли, подобни на калъф, малки черни. „Карамфили“, тънка верижка и дискретна висулка са хармонични в ансамбъл с „бална зала“, в стил ампир.

Дълги обеци, големи коктейлни пръстени са най-добрите бижута за вечерни рокли.

Задължителен аксесоар е дамската чанта. Тя трябва да е малка. Съединителят съдържа минимум предмети – огледало, червило, портфейл, телефон.

Малък, елегантен колан е незаменим елемент от тоалета с вечерна рокля.

Ако концепцията за замислен стилен вечерен външен вид позволява, шапка и ръкавици са допустими. Можете да си позволите шал. Изборът им трябва да се основава на принципа на съвместимост и стил.

При избора на обувки за официален изход е важно да се вземе предвид дължината, материала на роклята за жените. За къса коктейлна рокля или тоалет най-добрият избор са сандали или обувки в ярки цветове. Елегантните токчета и скъпите материали са варианти за обувки за дрехи до земята.

Кадифената рокля с дълги ръкави е най-добре да се носи със затворени елегантни обувки. Дантелена тоалетна ще бъде неподражаема в тандем с обувки от перфорирана кожа. Тенденцията е лъскава текстура, блестяща в светлината на прожектори и кристални полилеи.

Кадифена вечерна рокля и затворени обувки от мека кожа – печеливш тандем за официален повод.

Черно и бяло са традиционните цветове на обувките за официална рокля. Когато мислите как да изберете обувки за вечерна рокля, трябва да се има предвид, че сребърните и златните комбинации все още не се отказват от лидерските си позиции. Основното изискване към тях е да не отвличат вниманието от самия тоалет.

За още интересни и любопитни факти прегледайте и другите статии в блога на Фешън Кактус.

Посетете и нашия YouTube канал.

Вашият коментар

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.