Модна тенденция при чантите

Модна тенденция при чантите

Мечтата за нова чанта ви държи будни през нощта? Ние имаме идеалното решение за това! Меката, опростена и удобна чанта вече е силна тенденция и сериозна конкуренция за традиционните пазарски или пощальонски чанти. 

Чанта напомняща „възглавница“ чупи рекорди на популярност и я ценим преди всичко заради модерната й форма, текстура и структура! Чантите тип „възглавница“ са чудесно предложение за края на зимата, ранната пролет и прохладния пролетен и есенен период. 

Вижте най-модерните чанти в онлайн магазин Фешън Кактус и създайте уникални стилове за новия сезон.

Чанта, мека като възглавница? Не само в мечтите! Моделът на емблематичната чанта се появи в колекцията на ексцентричната модна къща Maison Margiela. Дизайнерите, вдъхновени от традиционните възглавници за спалня и популярните декоративни възглавници за дивани, решиха да създадат чанта тип възглавница, която освен с екстравагантния си външен вид, ще се асоциира с уютен дом, блажена атмосфера и невероятна мекота. И така, заставайки срещу класиката, вечната елегантност и приетите форми на съвременната мода, бе създадена напълно нова версия на това как може да изглежда една чанта.

Меката чанта се отличава преди всичко със специфичния си материал. Може да бъде еко кожа, мека кожа или просто текстил. Що се отнася до текстурата, много модерни са гладките чанти. Много модерна е материята, характерна с широки капитонирани, просторни фигури. Най-модерните цветове включват кафяво, черно, но също и синьо или бяло, които идеално ще се впишат в зимната сънлива аура или ранната пролет.

Различни модели чанти меки, твърди, плетени, капитонирани, гладки, 100% ръчна изработка и други, можем да предложим в нашия онлайн магазин. Специално за вас сме подбрали такива, които няма да ви позволят да заспите без тях в гардероба ви.

Капитонирани дамски чанти – модели с богато капитониране, които препращат директно към модерните меки чанти. Обърнете внимание на формите на типичните шопъри, които имат много приятна и лека материя. Благодарение на дръжките с вериги, те също могат да бъдат модерно оформени и носени според вашите предпочитания.

Мини чанта с дръжка синджир
Мини чанта с дръжка синджир

Гладки чанти – също в онлайна магазин Фешън Кактус ще намерите чанти, които препращат директно към типичната домашна възглавница, на която спим! Забележете формата им! Изолираните ъгли и подплатена вътрешна част създават впечатлението, че вътре има мек и уютен пълнеж. Красиви дамски чанти могат да бъдат намерени в пастелни цветове, метален блясък и основни класики.

Този модел чанта ще бъде страхотен и екстравагантен аксесоар, който може да се носи в целогодишния гардероб. Страхотни ще са и в зимeн вариант, например плетени или имитация на животински коже, които може да съчетаете както с обемно пухено яке, така и с дълго зимно палто. На свой ред, в началото на пролетта, мека чанта, ще стои добре в комплект с вталено яке или сако, пролетно палто или пелерина. За стайлинг с по-дебела връхна дреха препоръчваме ватирани чанти в приглушени цветове. Но щом стане по-топло, вашата чанта в метални нюанси, розово или пастелни цветове ще върви чудесно с костюм или тренчкот. А защо не и жълта?

Модата обича да изненадва и ние приемаме всички новости с охота и с благодарност, че нашето време също може да има свои представители, които ще бъдат известни след няколко десетилетия. Меката чантата, която е изключително приятна за носене, е чудесен пример за това как модата може да се развива. Сред класическите пазарски, достолепни чанти тип tote или екстравагантни клъчове с геометрични фигури и кристали има място и за удобен модел, който дава толкова комфорт, колкото и стил. 

Ако статията ви е харесала, ще се радваме да я споделите с вашите приятели.

За още интересни и интересни предложения, прегледайте и другите статии в блога на Фешън Кактус.

Посетете и нашия YouTube канал.

Вашият коментар

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.