Колко бижута да нося?

Колко бижута да нося?

Колко бижута да нося? Всички ние обичаме бижутата. Освен че външния ни вид е важен, то добавка от аксесоари значително допринася за нашия забележителен статус. Тези модни аксесоари могат да превърнат облеклото ни от скучно в изискано. Но въпреки че тенденциите винаги се променят, има някои общи насоки за бижута, които винаги ще бъдат актуални и както се казва „на мода“.

Що се отнася до бижутата, едно от нещата, които трябва да имате предвид, е дали носите това, което се счита за подходящо към облеклото ви в момента. С подходящите аксесоари ще можете да направите модна всяка дреха.
Но трябва да внимавате да не прекалявате с бижутата. А всъщност, какво означава „твърде много бижута“? Прочетете нашето ръководство, за да разберете това.

Колко бижута да нося?

Много фактори влияят върху избора на вашите аксесоари, включително повода и мястото. Що се отнася до накитите, трябва да помните, че едно бижу не може да е подходящо за всички поводи. Това, което може да се счита за твърде много бижута на едно място, при друг повод, може да се разглежда като твърде малко.

Бижута за парти
При тези поводи не сте ограничени с нищо. Почти всички дрънкулки и допълнения са разрешени. Може да носите искрящото си колие, тракащи гривни, огромни обеци и други. Но не забравяйте основното правило: твърде много украшения, отнемат от вниманието към вас.

Бижута за всички времена
Някои аксесоари са напълно подходящи за носене всеки ден по всяко време. Например, сватбеният и годежен пръстен. Ръчният часовник също е класифициран като ежедневен аксесоар за хора, които предпочитат да не гледат часа от телефоните си. Дискретни обеци с винт, също могат да се носят всеки ден и при всеки повод.

Официални бижута
На такива събития хората демонстрират своята елегантност. Затова трябва да носите най-добрите си съкровища. Но въпреки че може да носите почти всичко бижу, препоръчително е да отидете с едно, което да допълни визията ви и да подсили излъчването ви. Можете да изберете какво да бъде: обеци, колие или гривна. Носенето на твърде много аксесоари за официално събитие може да отвлече вниманието на гостите от цялостния ви външен вид. Диамантите и перлите са най-подходящи за официално събитие. Тук е важно да отбележим, на официални събития и поводи, избягвайте да носите твърде огромни украшения.

Офис бижута
Изборът на аксесоари за работа може да е малко затрудняващ. От една страна искате да изглеждате добре, но от друга – не искате да привличате твърде много вниманието на колегите си. Изберете украшения , които не са разсейващи и не издават шум. Нещо, което показва вашата личност, но не твърде много, за да обиди другите хора.

Ако работите в консервативен офис, обеци с винт ще бъдат достатъчни. В не толкова консервативен офис можете да носите малки халки, но се уверете, че те не са прекалено искрящи, например с камъни цирконии.

Указания, които трябва да следвате, когато носите бижута:

  1. Аксесоарите ви не трябва да открадват вниманието от вас и да разсейват вашата личност.
  2. Избягвайте да носите твърде големи обеци и колиета на официални събития и в офиса.
  3. Уверете се, че аксесоарите ви се сливат с облеклото ви.
  4. Помислете какво настроение искате да създадете. Ако искате да е весело и забавно, може да заложите на обеци с камъни. Ако отивате на тренировка, обеците с винт са перфектно допълнение.
  5. Избирайте аксесоарите си винаги с внимание и усет.

    Бижутата и аксесоарите са прекрастни. Те винаги могат да направят така, че да се откроите. Ако ги носите правилно – погледите към вас ще са с възхищение. Ако обаче носите твърде много и не съвсем добре съчетани аксесоари наведнъж, то пак ще се откроите, но не по желания начин. Така че, уверете се, че спазвате горните насоки, когато носите своите любими бижута и аксесоари.

Споделете с нас и вашето мнение за аксесоарите и как ги съчетавате вие?

За игри и промоции, последвайте ни и във фейсбук.

Вашият коментар

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.