Бижута за деня и бижута за нощта

Бижута

Вероятно вече знаете, че е необходимо да имате в гардероба дрехи, които да носите през деня, а други да носите през нощта, за вечерни излизания. Освен това гримът винаги придружава цялата ви нощна и дневна визия, нали? Когато допълвате тези тоалети с аксесоари, трябва също да спазвате и редица основни правила. Имате ли кутия за бижута? А тя подготвена ли е както за деня, така и за нощта? Ако не, продължавайте да четете и дизайнерите от Фешън Кактус ще ви разкажем как да се насладите на аксесоарите си в тези две много различни части от деня.

Аксесоари за деня

За деня бижута, които са по-нежни са перфектни. Колиета, гривни, брошки ще придадат на вашата дневна визия нотка на елегантност и отличителност. Ако решите да използвате гривни през деня, не забравяйте, че те трябва да са нежни, не много крещящи, особено ако носите и пръстен, и часовник. 

Пръстените и висулките също трябва да са малки и дискретни. През деня те не трябва да изпъкват прекалено много.  Освен ако тоалета не е едноцветен и търсите акцент в него. Тогава може да заложите на едно едно, масивно, забележимо – колие, обеци или брошка, което да привлича погледите.

Можете да носите нежни пръстени с малък скъпоценен камък или цирконий, ако имате и гривна.

Колиетата, в зависимост от облеклото ви, може да са семпли, къси, покрай врата, за да го подчертаят. Или тънка верижка с нежно висулка.

Бижута за през нощта

През нощта можем да използваме по-големи аксеоари, с повече камъни и по-впечатляващи. Тъмнината на нощта ни позволява да носим бижу с тези характеристики, но същите тези , на пълна слънчева светлина ще претрупат външния ни вид. За вечерта обемно колие ще бъде звездата на нашата кутия за бижута. Вместо да носите часовник, изберете красива гривна. Сега може да използвате по-дълги колиета с висулки с по-голям обем и много по-привлекателни и цветни.

Относно обеците – дългите са добър вариант за носене през нощта. Не забравяйте, че ако решите да използвате едри, обемни, натруфени , не трябва да ги съчетавате с твърде дълги или ефектни обеци и обратно.

Същото важи и за гривните и пръстените: обемните никога не трябва да се комбинират с крещящи гривни. 

Идеята е винаги да се търси баланс.

Ако статията ви е харесала, ще се радваме да я споделите с вашите приятели във Фейсбук и Инстаграм.

Споделете с нас , кои са вашите любими вечерни и дневни визии и какви аксесоари харесавате.

За още интересни предложения, прегледайте и другите статии в блога на Фешън Кактус.

Посетете и нашия YouTube канал.

Вашият коментар

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.