6 основни аксесоари за сватбения ден

6 основни аксесоари за сватбения ден

Сватбата е един от най-вълнуващите моменти в живота и въпреки, че носи щастие на хората, времето преди дватбата е сложен етап с много детайли, които да подготвите и закупите. Сватбените аксесоари са много важни, но в повечето случаи се пренебрегват, в процеса на планиране на сватбата.

Най-малките детайли са от голямо значени и в сватбения ден и в живота. Затова сме ви подготвили списък с аксесоари за деня на сватбата, които трябва да имате по време на големия си ден.

Списък с 6 основни аксесоари за сватбения ден

1. Булчински воал спада към Аксесоари за коса

В сватбения ви ден вие сте център на вниманието и всички ще ви гледат от главата до петите, затова трябва да се откроявате по всякакъв начин. Можете да носите косата си пусната, или прибрана на кок или нещо средно, но избраният от вас стил трябва да е привлекателен и изборът на аксесоар за коса трябва да се съчетае с вашата рокля.

Също така, изберете своя воал, препоръчително, много преди големия ден, за да сте сигурни, че сте избрали този, който ще ви направи най-красивата булка. Добре е да пробвате сватбени прически, заедно с избрания воал.

2. Булчински бижута

Има някои булчински аксесоари, които трябва да носите в сватбения си ден. Например това е годежниа пръстен.  Но може да имате и бижута, които ще добавят нотка на класа към големия ден.

Освен това, ако искате половинката ви да не отделя очи от вас, изберете бижута с изключителна прецизност, за да подобрите излъчването си. Например пазарувайте бижута, които отговарят на вашата сватбена рокля и независимо дали ще са от изумруди, диаманти или злато, ще ви накарат да изглеждате и да се чувствате прекрасно.

3. Бельо

В големият ден външният ви вид ще говори вместо вас и докато избирате най-добрата сватбена рокля, е също толкова важно да изберете бельото си разумно.

След като изберете сватбената си рокля, говорете с вашия булчински салон или консултант за бельото, което ще подхожда и вашата рокля ще изглежда още по-страхотно и допълнена. Например можете да си купите специфичен тип сутиен, дантелени чорапи или безшевно бельо, които ще донесат най-добрата форма на вашата рокля и в същото време ще останат невидими.

Основни аксесоари за сватбения ден за младоженеца

4. Колан

Като младоженец, вашата цел ще бъде да изглеждате красив, докато обменяте обети с вашата любовна птица. Така че, ако не обмисляте да носите тиранти, би било препоръчително да имате колан.

Ако ще носите черен костюм, то черен колан ще се слее отлично. Като алтернатива, ако имате кафяв, бежов, сив или син костюм, играйте с кафяви нюанси и ще бъдете най-красивият мъж през големия си ден.

5. Бутониер

Най-добрият начин да съчетаете букета на вашата булка е да имате малка флорална композиция на ревера си. Можете да говорите с вашия флорален дизайнер да я изпълни, като умалено копие на булченския букет. В същото време бутонерата трябва да се слее с вашето облекло. Като насока, не забравяйте да проверите вашата бутониера, преди да се отправите по пътеката или преди фотосесия.

6. Чорапи

Изборът на чорапите е също толкова важен, колкото и костюмът, враторъзката или папионката и другите детайли. Чорапите обикновено означават официалност и затова се уверете, че те съвпадат с вашето облекло. Ако сте свикнали с ярки цветни, шарени чорапи, бъдете различни в деня на сватбата си и опитайте нещо, което няма да изглежда странно и няма да се набива на очи. В денят на сватбата чорапите не трябва да са акцент. Например, ако изберете черен костюм и черна вратовръзка, чорапите ви също трябва да са черни.

Това са 6 основни аксесоари за сватбения ден. Вие може да допълните списъка, като коментар към статията.

Последвайте ни и във Фейсбук.
Прочетете още интересни стании в нашия Блог.

Вашият коментар

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.