5 малки детайли, които ще ни накарат да се почувстваме сякаш в нов дом

5 малки детайли, които ще ни накарат да се почувстваме сякаш в нов дом

5 малки детайли, които ще ни накарат да се почувстваме сякаш в нов дом…. Има много тънкости, които биха ви накарали да се почувствате в нов дом, дори всъщност да не се е наложило да предприемете крачка към реална смяна на жилище.

Ако предположим, че сте на квартира или пък жилището си е ваше, но е старо строителство – в двата варианта комфорта, сигурността и личният уют, които си създавате са от основните движещи механизми на това да ви е добре у дома. Моят дом – моята крепост, нали?

Кои 5 малки детайли биха ви доближили към вътрешното усещане за новост и промяна?

Безспорно това да подмените ключалките на вратите, най-вече входната, си е водещия елемент в това да се почувствате на ново място – и то всъщност главно заради факта, че никой външен човек не разполага с ключ.
Тази смяна е най-характерна и честа именно, когато купуваме жилище от друг собственик или сме наематели.
Освен сигурност и спокойствие с подмяната на ключа си осигурявате и подобрение в заключващия механизъм, както и абсолютното право на избор какъв тип заключване да монтирате.

Новите картини – красотата на изкуството никога не е излишна, знаем го.
Подмяната на картините, които красят стените ви може да донесе изключително много индивидуална и свежа нотка на дома ви. Дали ще се спрете на произведение, което поръчвате лично за вас, дали ще се впечатлите от дадена картина и ще решите, че би намерила място в дома ви или пък ще предпочетете модерните пана за стена – всичко това ще ви донесе още и още от самите вас.

Може би не сте предполагали, но избраната от самите вас нова декорация на помещенията ви всъщност отразява именно начина, по който вие сте избрали да се чувствате и живеете. Какво по-подходящо решение за това да внесете новост?

Новите осветителни тела ви приближават към усещането за ново място или поне обновен дом с още една идея. Във времена като днешните с толкова разнообразие във видове и стил, можете да сте спокойни, че ще откриете именно вашата представа за визия.

Различни и уникални форми на осветлението ви, прибавено и различното място откъдето може да свети – красива новост, безспорно.

Вградени LED осветления или красиви семпли осветителни тела придават буквално и преносно нова светлина в дома ви.

Новите завеси или щори – незаменим елемент от всяко обзавеждане.

Тук всеки би се съгласил, че новите завеси биха внесли огромна иновативност във вашата крепост. Смяната на цвета, шарките или дори самия вид на щорите или завесите променят не в малка степен цялостната визия на даденото помещение. Това от своя страна безспорно ще ви породи чувството, че сте на ново място докато реално сте си у дома.

Нека не пренебрегваме и довършителните елементи и аксесоари, които допълват цялостната картина, и то можем да кажем, почти незаменимо.

Възглавничките, които небрежно могат да намерят място на дивана в хола и върху спалнята като част от спаното бельо; малки шкафове и декорации, които разчупват визията и радват очите още повече; табуретки за декор или саксии и кашпи с красиви цветя.

Нови електрически ключове и контакти
Освен свежест и акцент, новите ключове и контакти ще донесат сигурност в дома ви. Евтините ключове и контакти са предпоставка за пожар, освен това имат доста силно магнитно поле, които се отразява пряко и незабележимо на здравето ви.

С нови ключове и контакти може да внесете и иновации в дома си, като например контакт Шуко с детска защита и двойно USB зарядно. Може да се монтира на мястото на стария контакт и да бъде в пъти по-функционален, удобен, полезен и практичен.

Също ново в бранша са антибактериални ключове и контакти предлагани единствено и само от BJC-Siemens.
Всеки един аксесоар, който би спечелил вниманието ви и бихте сложили у дома е достатъчно сигурен начин да се почувствате като на ново място. Именно защото силата на малките детайли никога не е за подценяване.

Ще се радваме да споделите с нас, като коментар под тази статия, вашето мнение за малките детайли, които биха ви доближили към вътрешното усещане за новост и промяна във вашия дом.

За още интересни и любопитни факти прегледайте и другите статии в блога на Фешън Кактус.

Посетете и нашия YouTube канал.

Вашият коментар

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.