Минималистични бижута, актуалната тенденция за изискана визия

Естествено, просто и много елегантно. Такива са минималистичните бижута. Открийте предимствата им, които вече са се превърнали в актуална тенденция и някои от тях ще станат ваши любими бижута!

Това, което е известно като минималистично бижу, всъщност представлява цял стил, начин за носене на бижута и комбинирането им по изтънчен и елегантен начин, който става любим и незаменим. Тези бижута са изчистени и красиви, оставяйки фини щрихи върху кожата ни – кожата на деколтето, китката, пръстите или ушите. 

Минималистичните бижута са тези, които осигуряват елегантност, простота и изискана визия. 

Друг от страхотните залози на този тип и стил бижута е  комбинацията от различни бижута в една и съща зона. Колиета с различна дължина, няколко пръстена или гривни и обеци в различни дупки на ухото. Защото комбинациите с тези фини и изтънчени аксесоари са безкрайни! И ако са избрани добре, те печелят комплименти за вас. 

Сега, когато знаете предимствата на минималистичните бижута, ще решите по-лесно кои от тях бихте избрали за вашата 24/7 визия.  Продължавайте да четете и ще намерите някои от нашите любими бижута.

Предложения от Фешън Кактус

Обеци

Обеци от Сребърни обеци Пеперуди с камъни Сваровски. Малки и много удобни за носене, те са прекрасни и никога няма да искате да ги свалите. А за специални случаи, когато избирате по-елегантен тоалет, Сребърни обеци Пеперуди с камъни Сваровски  са толкова изчистени и впечатляващи, че отново може да изберете и да заложите на тях.    

Колиета

Чудесно универсално колие е чокъра, и по-точно чокър от камъчета. Горещо препоръчваме независимо от сезона, мястото или повода. Чокър от камъчета е красиво, универсално бижу.

Бижу, което може да съчетаете с един или няколко дълги синджира в златно или сребърно, в зависимост от случая и тоалета ви.

Гривни

Едно красиво и нежно предложение в стил минималистични бижута е Гривна с кристал Сваровски.

Гривната и кристала могат да бъдат в цвят. Също така може да изберете камък сърце или пеперуда.

Може да съчетаете тази гривна с една или няколко гривни от полускъпоценни камъни.

Гривна с кристал Сваровски
Гривна с кристал Сваровски
Гривна с кристал Сваровски
Гривна с кристал Сваровски

Носете своите минималистични бижута заедно или поотделно и открийте истинската привлекателност във вашия външен вид.

Ще се радваме да споделите с нас в коментар, кои са вашите любими бижута в този стил.

За още интересни и любопитни факти прегледайте и другите статии в блога на Фешън Кактус.

Посетете и нашия YouTube канал.

Вашият коментар

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.