Ритуали за любов

Ритуали за любов с розов кварц

Когато говорим за ритуали за любов, това означава, че ще говорим за розов кварц!

Как кристалите могат да ви помогнат да имате истинска любов?

Ако розовият кварц беше човек, той би бил сватовникът на кристалния свят. От векове хората са вярвали, че мощните вибрации на този кристал влияят на романтиката и състраданието. Без значение как изглежда любовта за вас – дали искате да създадете връзка или да привлечете по-голямо състрадание към себе си – ние ще ви подкрепим. Прочетете нашите ритуали, за да отключите тайните за създаване на мощни пориви чрез използване на бижута с розов кварц, за да привлечете любовта в живота си.

Метод 1: Заявете на камъка намеренията си

1.Почистете своята красива и магическа гривна от розов кварц, за да премахнете отрицателната енергия. Поставете я под студена течаща вода за около 1-2 минути. Докато изплаквате бижуто си представете как всички ограничаващи мисли или нараняващи минали връзки се отмиват под силата на водата.

Треньорът по духовен живот Дженифър Маквей напомня, че ако все още нямате това, което искате, „не защото не го заслужавате, а защото не сте намерили най-добрия начин то да се прояви при вас, или просто защото вие не сте на нужната вибрация.“ Така че пробвайте този силен ритуал като начин да изследвате нови методи за да се освободите от негативната енергия.

Ако имате конкретно намерение за почистване на енергии, ето още няколко ритуала, които може да опитате:

 • Потопете своята гривна от розов кварц в солена вода, за да насърчите излизането и изцелението от минали връзки.
 • Покрийте своето бижу с пръст (почва), за да намерите заземена, трайна любов.
 • Поставете кристала си върху плоча от селенит (или познат като Лунен камък) за една нощ. Селенитът е свързан с богинята на Луната и неговата почистваща сила може да помогне на вашия розов кварц да внесе яснота във взаимоотношенията.

2. Дръжте кристала си в недоминиращата си ръка, над сърцето си. Вашата недоминираща ръка е вашата „възприемчива ръка“, известна още като вашата ин или лунна ръка. 

Когато държите кристала в недоминиращата си ръка, над сърцето си, ще можете да отворите сърдечната си чакра за нова любов.

3. Използвайте всичките си 5 сетива, за да си представите любовта, която искате и за която мечтаете. Затворете очи и направете 3-5 дълбоки вдишвания. Започнете, като си представите себелюбие (заслужавате го!). Представете си как енергията на Вселената ви заобикаля в топла светлина. Останете там за няколко вдишвания, след което започнете да си представяте любовта, която искате в живота си. Ако си представяте бъдещ партньор, бъдете конкретни при визуализирането на това как звучи, как изглежда и дори как мирише.

Треньорът по духовен живот Дженифър Маквей подчертава колко е важно да си представяте любовта, която искате, сякаш вече се е случила. Тя казва „използвайте сегашно време, защото това ще се случи в зависимост от вашия ум и времева рамка. Умът ви прави само това, към което вие го насочвате.“

 • Докато визуализирате, представете си блестяща бяла светлина, която се влива в кристала, носейки вашето виждане.
 • Ако проявявате любов към конкретен човек, съсредоточете се точно върху това какъв е той в реалния живот.
 • Пример за използване на сегашно време би бил „Приятелят ми току-що се прибра от работа и ми донесе цветя“ вместо „Бъдещият ми приятел ще ми донесе цветя след работа“.

4. Заредете кристала с изречени намерения. Подходете към процеса на определяне на намеренията от място на откритост и благодарност.

Треньорът по духовен живот Дженифър Маквей ви предлага да имате предвид собствената си лична сила, докато правите този ритуал. Тя казва: „Проявяването е по-малко за стимулите, които се проявяват и повече за личната сила. Ето защо сте тук. Това е една от причините, поради които сме в тялото си и сме на тази планета. Не можем да нямаме духовни преживявания, защото имаме дух.“ Подхождането към вашето проявление от тази гледна точка ви помага да създадете съвместно бъдещето си с кристала. Ето примери за това, което можете да кажете:

 • Започнете с благодарност: „Благодаря ти, че внесе енергия в живота ми.“
 • Задайте конкретно намерение.
  • За любовта към себе си: „Имам намерение да се обичам и да се приема такъв, какъвто съм.“
  • За романтичната любов: „Имам намерение да срещна моята сродна душа и да бъда най-добрият партньор, който мога да бъда.“
  • За универсалната любов: „Имам намерение да подходя към всеки с доброта, любов и разбиране.“
 • Затворете, като поискате разрешение: „Моля за разрешение да насоча енергията си към това намерение. Благодаря!“

Метод 2: Извършване на ритуали

1.Създайте „мъгла“, заредена с енергията на розовия кварц, за да привлечете любовта. Потопете своя камък в чиста изворна вода и го оставете да престои една нощ. На сутринта прехвърлете течността в бутилка със спрей. След това напръскайте в и около дома си (или дори върху себе си), докато предприемате конкретни стъпки към целта си да намерите любовта. Мислете за „мъглата“ от розов кварц като за пречистващ, енергизиращ източник на обновяване и напомняне, че любовта е навсякъде около вас.

 • Опитайте да напръскате с вода, в която е престоял кристал розов кварц в колата си, преди да тръгнете на среща.
 • Напръскайте от магическата вода върху себе си, преди да се регистрирате в приложение за запознанства и да започнете да търсите съвпадения.
 • Напръскайте с тази специална заредена вода завивката си, ако искате да поправите нещата около себе си.
 • Ако работите върху любовта към себе си, напръскайте се с вода от розов кварц, докато повтаряте положителни утвърждения.
 • Розовият кварц и водата са страхотна двойка, защото и двете имат нежна енергия.

2. Поставете камъка в спалнята си, за да внесете романтика в живота си. Поставете своя розов кварц на нощното шкафче или под възглавницата. Смята се, че подхранващата енергия на розовия кварц укрепва връзките, помага в търсенето на любов и осигурява по-спокоен сън.

 • Поставете бижуто си с камък розов кварц в купа с вода на нощното шкафче, ако искате да усилите неговата успокояваща енергия.
 • Вечерта преди среща сложете бижуто под възглавницата си, за да повишите самочувствието си, ако се тревожите да срещнете нов човек.
 • Розовият кварц е чувствителен кристал. Извадете другите кристали от стаята, така че тяхната енергия да не пречи на кварца.
 • Можете също така да поставите писмената версия на вашето желание под възглавницата си заедно с магическото бижу.

3. Носете бижуто близо до сърцето си за любов към себе си. Поставете нежно и красиво колие с магическия кристал. През целия ден вашия кристал ще ви напомня за вашето намерение и ще ви помага да съберете кураж да работите за това, което искате.

 • Използвайте магическия камък, за да въплътите любовта, която желаете и мечтаете. Дръжте се така, сякаш вече сте я намерили и се отнасяйте към себе си така, както бихте искали партньорът да се държи с вас.
 • Докато носите колие със собствена сила и заряд, излезте извън зоната си на комфорт. Отидете в ново кафене или поканете познат на обяд – никога не знаете как кристалът ще ви насочи към любовта.

4. Поставете множество кристали от розов кварц, за да увеличите силата им. Тук перфектния вариант е гривната. Множество кристали плътно около китката ви.

Кристалите също са чудесен начин за пречистване на енергията. Ако сте били на лоша среща или започнете да се чувствате обезсърчени, използвайте ги за да центрирате отново.

Ако статията Ритуали за любов ви е харесала, ще се радваме да я споделите с вашите приятели във Фейсбук и Инстаграм.

За още интересни и интересни предложения, прегледайте и другите статии в блога на Фешън Кактус.

Посетете и нашия TikTok канал.

Вашият коментар

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.