5 съвета как да носим златни бижута

Златни бижута

Чудили ли сте се някога има ли модни правила за носене на златни бижута и ако да, какви са те? Следвайте тези пет стъпки, за да сте сигурни, че винаги изглеждате добре.

Нека всяко бижу блести

Поддържането на външния ви вид е много важно, същото е актуално и за златните бижута. Ако носите няколко бижута наведнъж, нито едно от тях няма да може да се открои.

За да оптимизирате външния си вид, изберете две или три аксесоара, които наистина обичате, и премахнете всичко останало. Ако носите повече от едно бижу, трябва да избягвате шарени топове или шалове. Тези елементи осигуряват натоварен фон и премахват фокуса от вашите златни бижута.

Цветно злато

Изборът на различен цвят на златото е чудесен начин да направите външния си вид да не бъде твърде предсказуем. Розовото злато е популярен избор, защото има топлината на жълтото злато, но осигурява уникален стил. Можете да намерите розово злато и други необичайни нюанси на златни бижута във винтидж магазини, също и в съвременни магазини за бижута.

Когато повечето хора помислят за златни бижута, първото нещо, което идва на ум е жълтото злато. Въпреки това, майсторите златари създават други цветове злато от векове. Ще намерите нови и ретро златни бижута от бяло злато, розово злато и дори зелено злато. Някои стилове, златни бижута съчетават по няколко нюанса.

Акцент във визията

едър златен пръстен и гривна

Един от начините да повлияете на вашите златни бижута е да изберете елементарно изделие  Дръзките, дебели пръстени са една от най-популярните опции за бижута, тъй като са лесни за носене с почти всяко облекло. Винтидж пръстените и брошките също са страхотни бижута.

За да носите златно бижу и да покажете най-доброто му предимство, сложете го във фокуса на вашата визия. Ако носите голяма, богата, сложна златна огърлица, например, съчетайте я с тънка златна гривна. Като алтернатива, носете обемни златни гривни с обикновена коктейлна рокля без презрамки. По този начин всички погледи ще бъдат насочени към вашите специални артикули.

Смесване на метали

Баба ви може да не е съгласна, но в наши дни смесването на метали не е модна грешка. Това е модно изявление. Отминаха дните на носенето на изцяло златни бижута. Можете да промените нещата, като съчетаете златните си бижута със сребро и платина.

Въпреки това е добра идея да внимавате, когато създавате този външен вид. Ако носите повече от един цвят метал, поддържайте стила сплотен. Например, можете да носите висулка за модерно изкуство от чисто сребро със съвременен златен пръстен. Или го съчетайте винтидж бижу от същата епоха, за да придадете на визията си съчетано усещане.

Носете това, което обичате

Най-важната насока, когато става въпрос за всякакъв вид бижута, е да носите това, което обичате. Модните тенденции идват и си отиват, а златните бижута понякога са начело в списъка с горещи аксесоари за дадена година. Въпреки това, независимо дали е популярно или не, златото никога не излиза от мода. 

Въпреки че златото е класика, стиловете се променят с годините. Ако се притеснявате, че любимите ви обеци или гривна започват да изглеждат остарели, опитайте да ги актуализирате с други части от колекцията си от бижута, които имат по-модерно усещане. Често можете да накарате винтидж бижу да изглежда по-съвременно и нито едно от любимите ви бижута няма да отлежава в дъното на кутията за бижута.

Експериментирайте с външния си вид

В допълнение към горните съвети, не забравяйте да експериментирате с различни визии, за да видите какво ви харесва. Отбележете любимите си комбинации от бижута, за да можете да ги носите отново. Независимо как решите да носите златни бижута, ще ви хареса мекият, топъл блясък на този благороден метал.

5 съвета как до носим златни бижута бяха за вас. Надяваме се да са били полезни.

Ще се радваме да споделите в коментар и вашите съвети за носене на златни бижута.

За още интересни и любопитни факти прегледайте и другите статии в блога на Фешън Кактус.

Посетете и нашия YouTube канал.

Вашият коментар

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.