СВЕТИ ВАЛЕНТИН – КАКВИ БИЖУТА ДА ИЗБЕРЕМ ЗА ПОДАРЪК?

Свети Валентин подарък

Често ни липсва извинение да подарим на любим човек специален дар. За щастие нашият календар е подготвил празници, които си струва да отпразнувате, да спрете за момент и да прекарате една приятна и романтична вечер с половинката си. Празника на влюбените е такъв повод. Този западен обичай, присъства в нашата култура от дълго време и освен романтична вечер, двамата си създаваме спомени от този ден. Подарък, в който чувствата ни към любимия ще бъдат вложени. Искате ли да изберете нещо луксозно и изпълнено с класа? Искате ли вашият любим човек да остане безмълвен и впечатлен? 

Представяме 5 предложения за подарък за Свети Валентин – празника на любовта.

Бижу за празника винаги са добър вариант – особено ако искаме да впечатлим избраницата си. 

Ако искаме да предложим на любимия човек дар, който да й напомня за този ден години наред, може спокойно да насочите погледа си към предложенията, съдържащи пръстени, колиета, висулки и всякакъв вид , аксесоари и декорации. Те са не само подарък за години, но и подчертават естествената красота на любимите ни дами.

Обеци за празника

Има много малко жени в света, които не харесват обеци. Дори и преди пробиването на уши да стане толкова достъпно и модерно, жените са носили обеци-клипси. А в наши дни е трудно да се намери жена, която да няма дупки на своите уши. Опитвайки се да изберем украшения за уши, които ще бъдат еквивалент на лукс и престиж, можем да разгледаме златни обеци. Този естествен благороден метал не предизвиква алергии, не е склонен към обезцветяване и нежно подчертава външния вид на всяка жена. 

Преди да вземем решение за обеци, си струва да проверим дължината на аксеоара, в което избраницата ни се чувства най-добре, така че подаръкът всъщност да е индивидуално съобразен с нея. Винаги актуални са обеците със сапфири и диаманти. Това са обеци, носени от звезди, а дълбочината на тъмносиния цвят напомня за дълбок океан, точно толкова дълбоки са и чувствата ви към дамата.

Верижки идеален подарък за Свети Валентин

Ако обеците не ви харесват, трябва да помислите за закупуване на колие като подарък за празника на любовта. Най-висококачествените колиета ще зарадват всяка жена. За празника на любовта ви препоръчваме да купувате златни верижки. Те са символ на уважение и власт, но в същото време подчертават силата и важността на чувствата ви към избраницата.

Нежни и тънки верижки, съчетани с подходящата за любимата ви дължина, подчертават красотата на шията й и няма да можете да разберете как половинката ви започва да блести като злато. За жените, които харесват деколтето, си струва да изберете колие със средна дължина, така че да е разположено повече или по-малко в средата на деколтето. Жените, които обичат да покриват врата си, често избират много дълги бижута, които ще им позволят да подчертаят врата си, въпреки че го покриват. За младите дами и тези, които искат да носят бижута ежедневно, се препоръчват различни дължини колиета.

Висулките са идеални

Ако имаме верижки, комплектът не може да е пълен без висулки. Деликатните и фини златни висулки идеално пасват и ще виждаме много често върху любимата си. Малките и фини орнаменти, които да се закачат на верижка, обикновено са перфектни подаръци, които една жена ще използва всеки ден. 

По-големите, малко по-тежки колиета обикновено се пазят за специални поводи, така че преди да решите кой медальон да изберете за празника на любовта, помислете за използването му. Това е жест, който ще бъде оценен от всяка жена и ако планирате да купите златна верижка, не използвайте позлатени аксесоари, а изберете висококачествено злато, така че да бъде близо до сърцето на любимата ви.

Комплект бижута

Ако нито едно от горните предложения не ви е убедило, може би дискретен комплект накити ще ви вдъхнови. Разнообразието от десени и цветове дава много поле за маневриране при избора на подарък за празника за нашата любима. Това е много изискан подарък, за който жените често мечтаят, поради което комплект бижута, се брои за един изискан подарък, който определено ще направи впечатление. Добре подбраните обеци и пръстен или обеци и гривна, придават елегантност на всяка жена, а вие можете да сте сигурни, че подаръкът ще бъде хит и уникален.

Пръстен

Класика и елегантност сами по себе си, които ще спечелят сърцето на всяка дама. Златен пръстен е символ на чувства и любов един към друг. Не без причина именно годежният пръстен предлагаме и носим на площада след сватбата. Не е ли това идеалният подарък ? 

Несъмнено ще зарадвате своята избранница със златен пръстен с диамант/и. Това е първокласен дар, който не може да бъде купен от всеки, а от избрания от сърцето ни. Два цвята злато и селекция от камъни в бижутата ще ви позволят да изберете пръстена според индивидуалните предпочитания на вашата жена. Пръстените от бяло злато с добавка на цейлонски сапфир напоследък станаха много популярни сред жените. Това е пълен с вкус жест, към който могат да посегнат само мъже, които ценят класата.

Ако досега не сте имали идея какво да подарите, нашето ръководство вече ви предостави интересни предложения за накити за жени с класа – истински дами. Не се колебайте твърде дълго и не купувайте нещо в последния момент. Изберете изненада, която ще зарадва и ще остане с любимия човек много, много години.

Ако статията ви е харесала, ще се радваме да я споделите с вашите приятели във Фейсбук и Инстаграм.

За още интересни и интересни предложения, прегледайте и другите статии в блога на Фешън Кактус.

Посетете и нашия YouTube канал.

Вашият коментар

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.